Nosies ploviklis „Sinus A”, 120 ml buteliukas ir 12 paketėlių

8,47  Su PVM

( 7,00  be PVM )

Indikacijos: padeda sumažinti sinusų simptomus, nosies lašėjimą, užgulimą, sausumą, nosies alergiją, nosies dirginimą dėl darbo dulkių, dūmų, gyvūnų pleiskanų, žolės, žiedadulkių, dūmų, smogo ir namų dulkių.
Atlikdami nosies plovimą, galite pašalinti tokias daleles kaip žiedadulkės ir dulkės, kad sumažintumėte gleivinės uždegimą ir padidintumėte atsparumą alergijai.

12 fiziologinio tirpalo paketėlių. Talpa – 120 ml.

Facebook
LinkedIn
Email
Spausdinti

Aprašymas

Nosies plovimas palengvina simptomus, kuriuos sukelia alergijos, sinusų infekcija, sausas oras, nosies užgulimas, po slogos ir nėštuminio rinito. Kliniškai įrodyta, kad jis veiksmingai palengvina nepatogias sinusų ir nosies ligas ir skatina geresnį kvėpavimą. Buteliuke naudojamas fiziologinis tirpalas nosies kanalams plauti. Tai visiškai natūralus ir saugus tirpalas, galimas naudoti vaikams nuo 12 metų ir suaugusiems, įskaitant nėščias ir maitinančias motinas bei žmones, vartojančius kitus vaistus. Tiesiog ištirpinkite maišelį su iš anksto sumaišytų fiziologinio tirpalo ingridientais šiltame vandenyje buteliuko viduje, gerai suplakite, išspauskite buteliuką ir atnaujinkite bei apsaugokite nosies kanalus.

Naudojimas: Į buteliuką (02) įdėkite 1 paketėlį. Užpildykite vandeniu iki 120 ml ir gerai suplakite (03 ir 04). Įdėkite antgalį į kiekvieną šnervę (05). Suspauskite buteliuką (06). Kartokite šį veiksmą, kol pajusite tirpalo tekėjimą per kitą šnervę, pakartokite du ankstesnius veiksmus, kad pašalintumėte nosies užgulimą.

8,47  Su PVM

( 7,00  be PVM )

Greitas pristatymas

Pristatome į jūsų nurodytą adresą visoje Lietuvoje.

Aukštos kokybės prekės

Prekiaujame tik patikrintų gamintojų prekėmis.

Suteikiama garantija

Visai įrangai yra suteikiama gamintojo garantija.

Saugus apmokėjimas

Tk populiariausi ir saugiausi atsiskaitymo būdai.